Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Afsluttet
Kategori: Engangsbestik
Voks-coated træbestik, Kniv, 16 cm - 2000 stk.
633,06 kr. - pr. kolli
0,32 kr. - pr. styk
På lager
6 Virksomheder deltager i samkøbet
10 Stk. er blevet købt i alt
Gå til aktivt kollek
Produktbeskrivelse

Vores voks-coatede træbestik, middags kniv på 16 cm, i pakken med 2000 stk. er den ideelle følgesvend til dine restaurationsbehov. Disse knive kombinerer funktionalitet, kvalitet og bekvemmelighed og er skabt til at effektivisere din service og skabe en behagelig spiseoplevelse.

Vores voks-coatede træknive er ideelle til servering af en bred vifte af retter. Den voksede overflade giver dem styrke og holdbarhed, samt fjerner fornemmelsen af træ i munden. Der gør dem til det perfekte valg til engangsbrug i travle restaurationsmiljøer. Knivene er udstyrret med et skær, der gør dem ideelle til at skære alt fra kartofler og pasta, til kød og fisk.

Med 2000 knive i hver pakke er du forsynet med en god mængde, til at opfylde dine krav uden afbrydelser. Dette gør dem til det ideelle valg for restauranter, caféer og andre steder, hvor service er nøglen til succes.

Vores træbestik er ikke kun funktionelle, men også miljøvenlige. De er lavet af bæredygtige materialer og pakket med tanke på mindst mulig miljømæssig belastning.

Invester i kvalitet og bekvemmelighed med vores voks-coatede træbestik, knive på 16 cm. De er det optimale valg for at skabe en positiv spiseoplevelse for dine gæster samtidig med at du tager hensyn til miljøet.

Produktspecifikationer

Materiale: FSC træ, voks-coated

Farve: Naturbrun

Mængde: 100 stk. pr. pakke (2.000 i en kolli)

Andre har kigget på