Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Afsluttet
Kategori: Kopper & sugerør
Sugerør, sort, 15 cm, Ø7 mm, 4-lag høj glans papir/voks - 500 stk. x 14
622,79 kr. - pr. kolli
0,09 kr. - pr. styk
På lager
2 Virksomheder deltager i samkøbet
3 Stk. er blevet købt i alt
Gå til aktivt kollek
Produktbeskrivelse

Vores sorte sugerør på 15 cm med en diameter på 7 mm er den ideelle tilføjelse til din restaurant eller café. Pakken indeholder hele 500 stk. x 14 pakker, hvilket giver dig en stor mængde sugerør til enhver lejlighed.

Disse sorte sugerør er skabt med både funktionalitet og æstetik for øje. De er belagt med et 4-lags højglans papir og voks, der giver dem en skinnende finish og gør dem ekstra holdbare. Disse sugerør er perfekte til servering af kolde drikkevarer som sodavand, cocktails og slushice.

Med hele 500 sugerør i hver pakke og 14 pakker i alt, er du altid forberedt på at opfylde dine gæsters behov uden afbrydelser. Dette gør dem til det ideelle valg for travle restauranter og caféer.

Vi er også forpligtede til bæredygtighed. Vores sorte sugerør er fremstillet af bæredygtige materialer, hvilket er med til at fremme en miljøvenlig tilgang til drikkeservering.

Investér i kvalitet og stil med vores sorte sugerør på 15 cm. De er det ideelle valg for enhver virksomhed, der ønsker at tilføje en elegant og praktisk dimension til deres drikkeservering samtidig med at tage hensyn til miljøet.

Produktspecifikationer

Størrelse: Ø7 mm. 15 cm.

Materiale: 4-lags høj glans papir/voks

Farve: Sort

Mængde: 500 stk. x 14

Andre har kigget på