Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Afsluttet
Kategori: Bægre & beholdere
Salatskål, Ø18,5 cm, 900 ml, brun, pap/PE - 300 stk.
330,55 kr. - pr. kolli
1,10 kr. - pr. styk
På lager
6 Virksomheder deltager i samkøbet
7 Stk. er blevet købt i alt
Gå til aktivt kollek
Produktbeskrivelse

Vores salatskåle med en diameter på 18,5 cm og en kapacitet på 900 ml er den perfekte tilføjelse til din restaurant, catering eller takeaway-virksomhed. Denne pakke indeholder 300 stk., og de er ideelle til servering af friske salater, sideretter, nudel,- og risretter, gryderetter, deserter og meget mere.

Disse salatskåle er skabt med funktionalitet og miljø i tankerne. De er lavet af et holdbart materiale, der kombinerer pap og PE (polyethylen), hvilket giver dem styrke og holdbarhed samtidig med, at de er modstandsdygtige over for fugt og væsker. Den brune farve tilføjer et naturligt og rustikt udseende til din servering.

Med 300 skåle i hver pakke er du altid klar til at præsentere dine lækre retter for dine gæster uden besvær. Dette gør dem til det ideelle valg for enhver professionel køkkenoperation.

Vi er forpligtede til bæredygtighed, og vores salatskåle er designet med miljøet i tankerne. De er fremstillet med skånsomme materialer, hvilket bidrager til at fremme en grønnere tilgang til emballage.

Investér i kvalitet og bæredygtighed med vores salatskål i brun pap/PE. De er det optimale valg for at servere friske og velsmagende retter og tage hensyn til miljøet samtidig.

Produktspecifikationer

Størrelse: Ø18,5cm, 900 ml

Materiale: Pap/PE

Farve: Brun

Mængde: 300 stk.

Andre har kigget på