Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Afsluttet
Kategori: Papkrus & låg
Papkrus, DW, 300 ml/12 oz, Ø9 cm, brun - 500 stk.
952,55 kr. - pr. kolli
1,91 kr. - pr. styk
På lager
4 Virksomheder deltager i samkøbet
6 Stk. er blevet købt i alt
Gå til aktivt kollek
Produktbeskrivelse

Vores dobbeltvæg papkrus med en kapacitet på 300 ml (12 oz) og en diameter på 9 cm er den ideelle løsning til at servere varme og kolde drikkevarer i din café, restaurant eller takeaway-virksomhed. Denne pakke indeholder hele 500 stk. og er designet til at opfylde dine behov for engangskrus.

Med krusets optimerede dobbeltvæg teknologi, er kruset optimeret til at holde på varmen i meget længere tid end almindelige krus. Dette sikrer også at gæsten ikke brænder hænderne.   

Disse papkrus er skabt med funktionalitet og bæredygtighed i tankerne. De har en stilfuld brun farve og er perfekte til servering af kaffe, te, varm chokolade og andre drikkevarer.

Med 500 krus i hver pakke er du altid klar til at servere dine drikkevarer med lethed og effektivitet. Dette gør dem til det ideelle valg for travle restauranter, caféer og kaffebarer.

Vi er forpligtet til bæredygtighed, og vores papkrus er fremstillet af materialer, der er genanvendelige og biologisk nedbrydelige. Dette hjælper med at reducere affald og fremme en mere miljøvenlig tilgang til engangsbeholdere.

Invester i kvalitet og bæredygtighed med vores papkrus. De er den ideelle måde at servere dine drikkevarer på samtidig med at tage hensyn til miljøet og tilbyde dine gæster en behagelig drikkeoplevelse.

Produktspecifikationer

Størrelse: Ø 9 cm. - 12 Oz, 300 ml

Materiale: Pap/PE

Farve: Brun

Mængde: 500 stk.

Vedhæftet filer - Tryk for at downloade
Datablad Fødevaredatablad
Andre har kigget på