Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Afsluttet
Kategori: Bægre & beholdere
Låg til salatskål, Ø18,5 cm, klar, RPET, til 900 og 1100 ml skål - 300 stk.
180,98 kr. - pr. kolli
0,60 kr. - pr. styk
På lager
6 Virksomheder deltager i samkøbet
7 Stk. er blevet købt i alt
Gå til aktivt kollek
Produktbeskrivelse

Vores låg til salatskål er den ideelle måde at beskytte og bevare dine lækre salater og retter. Disse klare låg er designet til at passe til salatskåle med en diameter på 18,5 cm og er kompatible med både 900 ml og 1100 ml skåle.

Disse låg er skabt med funktionalitet og bekvemmelighed i tankerne. De er fremstillet af RPET (genanvendt PET), der er kendt for sin klarhed og holdbarhed. Den klare konstruktion gør det let for dine kunder eller gæster at se de lækre retter, du serverer, samtidig med at de beskytter mod støv og forurening.

Med 300 låg i hver pakke er du altid forberedt til at servere eller opbevare dine retter med lethed og effektivitet. Dette gør dem til det optimale valg for restauranter, caféer og cateringvirksomheder.

Vi er forpligtet til bæredygtighed, og vores låg er lavet af genanvendelige materialer, hvilket hjælper med at reducere affald og fremme en mere miljøvenlig tilgang til emballage.

Investér i kvalitet og bekvemmelighed med vores låg til salatskål. De er den ideelle måde at beskytte og præsentere dine lækre retter på samtidig med at tage hensyn til miljøet.

Produktspecifikationer

Størrelse: Ø18,7cm

Materiale: RPET

Farve: Klar

Mængde: 300 stk.

Vedhæftet filer - Tryk for at downloade
Fødevaredatablad
Andre har kigget på