Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Afsluttet
Kategori: Kopper & sugerør
Kuppel låg, RPET, Ø9,5 cm, 800 stk.
194,58 kr. - pr. kolli
0,24 kr. - pr. styk
På lager
2 Virksomheder deltager i samkøbet
3 Stk. er blevet købt i alt
Gå til aktivt kollek
Produktbeskrivelse

Vores kuppel låg i RPET (genanvendt PET) er den ideelle måde at beskytte og præsentere dine drikkevarer og desserter i din restaurant, café eller cateringvirksomhed. Disse låg har en diameter på 9,5 cm og passer perfekt til vores 300, 400 og 500 ml kopper. Denne pakke indeholder 800 stk. låg.

Disse kuppel låg er skabt med funktionalitet og stil i tankerne. Den gennemsigtige RPET-konstruktion giver dine kunder eller gæster mulighed for at se de lækre drikkevarer eller desserter, du serverer, samtidig med at de beskytter mod støv og forurening. Den kuppelformede top tilføjer et elegant touch til præsentationen.

Med 800 låg i hver pakke er du altid forberedt til at præsentere dine kreationer og beskytte dem mod ydre påvirkninger. Dette gør dem til det optimale valg for dessertbarer, isboder og steder, der serverer drikkevarer to-go.

Vi er engageret i bæredygtighed, og vores RPET-låg er fremstillet af genanvendelige materialer, hvilket hjælper med at reducere affald og støtte miljøvenlige løsninger.

Investér i førsteklasses præsentation og beskyttelse med vores kuppel låg. De er den ideelle måde at præsentere dine lækre drikkevarer og desserter på samtidig med at du tager hensyn til miljøet.

Produktspecifikationer

Farve: gennemsigtig

Materiale: RPET (genbrugsplast)

Størrelse: Ø9,5 cm.

Antal: 800 stk. pr. koli.

 

Vedhæftet filer - Tryk for at downloade
Fødevaredatablad
Andre har kigget på