Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Afsluttet
Kategori: Bægre & beholdere
Condibøtte låg, 19,2x19,2x0,9cm, klar, PP, til stabelbøtte - 12 stk.
31,95 kr. - pr. kolli
2,66 kr. - pr. styk
På lager
24 Virksomheder deltager i samkøbet
33 Stk. er blevet købt i alt
Gå til aktivt kollek
Produktbeskrivelse

Condibøtte låg er den perfekte måde at opretholde hygiejne og sikre, at dine kulinariske kreationer forbliver friske i din restaurant, cateringvirksomhed eller køkken. Disse klar PP-låg er skræddersyet til at passe til stabelbøtter med målene 19,2x19,2 cm og kommer i en pakke med 12 stk.

Disse Condibøtte låg er designet med funktionalitet og holdbarhed i tankerne. De er lavet af PP (polypropylen), der er kendt for sin styrke og modstandsdygtighed over for temperaturændringer. Den klare konstruktion gør det let at identificere indholdet og sikre, at dine fødevarer forbliver beskyttet og friske.

Med 12 låg i hver pakke er du altid forberedt til at opbevare og beskytte dine ingredienser, saucer og måltider uden besvær. Dette gør dem til det optimale valg for køkkener, der har behov for effektiv opbevaring og organisation.

Vi prioriterer kvalitet og fødevaresikkerhed, og vores Condibøtte låg er fremstillet med henblik på at opfylde de højeste standarder.

Investér i førsteklasses opbevaringsløsninger med Condibøtter. De er den ideelle måde at beskytte dine fødevarer og sikre, at de forbliver friske og velsmagende, samtidig med at du bevaret orden og effektivitet i dit køkken.

Produktspecifikationer

Størrelse: 19,2×19,2×0,9cm

Materiale: genanvendelig PP

Farve: klar

Mængde: 12 stk. pr. pakke

Vedhæftet filer - Tryk for at downloade
Fødevaredatablad
Andre har kigget på