Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Afsluttet
Kategori: Bægre & beholdere
Condi bøtte, 19,2x19,2x11,2cm, 3000 ml, klar, PP, - 12 stk.
63,28 kr. - pr. kolli
5,27 kr. - pr. styk
På lager
37 Virksomheder deltager i samkøbet
47 Stk. er blevet købt i alt
Gå til aktivt kollek
Produktbeskrivelse

Condi bøtter er den ideelle løsning til opbevaring af en bred vifte af fødevarer i din restaurant, cateringvirksomhed eller køkken. Disse bøtter af klar PP har en kapacitet på 3000 ml og måler 19,2x19,2x11 cm. Denne pakke indeholder 12 stk.

Condi bøtter er skabt med funktionalitet og holdbarhed i tankerne. De er lavet af PP (polypropylen), der er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for temperaturændringer. Den klare konstruktion gør det let at identificere indholdet og sørger for, at dine fødevarer forbliver friske.

Med 12 bøtter i hver pakke er du altid forberedt til at opbevare dine ingredienser, saucer og måltider uden besvær. Dette gør dem til det ideelle valg for køkkener, der har behov for effektiv opbevaring.

Vi prioriterer kvalitet og fødevaresikkerhed, og vores Condi bøtter er fremstillet med henblik på at opfylde de højeste standarder.

Condibøtter kan tåle at blive vasket igen og igen, og er derfor en suveren bæredygtig løsning.

Investér i førsteklasses opbevaringsløsninger med Condi bøtter. De er den ideelle måde at sikre, at dine fødevarer forbliver friske og smagfulde samtidig med at du bevarer orden og effektivitet i dit køkken.

Produktspecifikationer

Størrelse: 19,2×19,2×11,2cm, 3000 ml

Materiale: genanvendelig PP

Farve: klar

Mængde: 12 stk. pr. pakke

Temperaturtolerance: Til alle typer fødevarer ved temperatur fra -40°C til +40°C i ubestemt tid og op til +90°C i max 30 minutter

Vedhæftet filer - Tryk for at downloade
Fødevaredatablad
Andre har kigget på