Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Afsluttet
Kategori: Bægre & beholdere
Burgerboks, brun, karton, 12x12x8,2 cm, 200 stk.
198,43 kr. - pr. kolli
0,99 kr. - pr. styk
På lager
3 Virksomheder deltager i samkøbet
4 Stk. er blevet købt i alt
Gå til aktivt kollek
Produktbeskrivelse

Vores burgerbokse er den perfekte løsning til at præsentere og servere dine lækre burgere, pommesfritter eller andet i din restaurant, cafe eller takeaway-virksomhed. Disse brune kartonbokse har målene 12x12x8,2 cm, og de leveres i en praktisk forpakning med 200 stk., hvilket gør det nemt at imødekomme dine krav til servering og takeout.

Disse burgerbokse er designet med funktionalitet og stil i tankerne. Den brune farve tilføjer et rustikt og naturligt udseende til dine burgere og gør dem til en lækker oplevelse for dine kunder. Kartonmaterialet er stærkt og miljøvenligt, hvilket giver en pålidelig og bæredygtig emballage til dine retter.

Med 200 bokse i hver forpakning er du altid forberedt til at servere dine burgere eller pakke dem til takeout. Dette gør dem til det optimale valg for restauranter, der ønsker at præsentere deres måltider på en appetitlig måde.

Vi værner om kvalitet og bæredygtighed, og vores burgerbokse er fremstillet med hensyntagen til miljøet og de højeste standarder for fødevaresikkerhed.

Investér i førsteklasses præsentation og emballage med vores burgerbokse. De er den ideelle måde at servere dine burgere med stil og samtidig tage hensyn til miljøet og kvaliteten af dine retter.

Produktspecifikationer

Farve: naturbrun

Størrelse: 12x12x8,2 cm.

Mængde: 200 stk. pr. koli.

Kontaktbare fødevarer: Alle typer fødevarer

Vedhæftet filer - Tryk for at downloade
Datablad Fødevaredatablad
Andre har kigget på